Go to Top

Blog Full Width

Digitale atelierbonnen

Vanaf heden kunt gebruik maken van ons digitale atelierbonnen systeem! Om hier gebruik van te maken heeft u een login gegevens en kunt bij ons aanvragen.

DOMOTICA Gordijnen en vouwgordijnen

Steeds vaker komt het voor dat men de gordijnen en/of vouwgordijnen geschakeld wil hebben via domotica. Bij ons bent u aan het goede adres. Wij verzorgen de elektrische rails of elektrische vouwgordijnsystemen zodat ze naadloos aansluiten op uw systeem. Wij maken gebruik van onder andere de volgende merken: – Forest – Somfy – Coulisse – Brel Heeft u nog vragen neemt u dan gerust contact met ons op.

Gordijnenatelier CUR10 is verhuisd!

Wij zijn verhuist per 30 juli zijn wij gevestigd op de Impact 30 te Duiven. Hiermee veranderd ook ons telefoon nummer naar 026 3794389 Vanaf heden kunt u alles stoffen sturen naar: Gordijnenatelier Cur10 Impact 30 6921 RZ Duiven

Gordijnrails Ronald McDonaldhuis

In samenwerking met onze opdrachtgevers hebben wij met alle plezier onze bijdrage geleverd voor het nieuwe Ronald McDonald huis in Den Haag. Hiervoor hebben wij alle gordijnrails geleverd en gemonteerd.

Nieuwe prijslijst

Vanaf heden staat de nieuwe prijslijst online! Om deze te downloaden gaat u naar de “login” pagina. Vul hier de gebruikersnaam en wachtwoord in en kunt bij het bestand.  

Grote vouwgordijnen

Grote vouwgordijnen maken? Voor ons geen probleem wij maken ze op handmatig vouwgordijn systeem tot 450 cm. breed en 400 cm. what is a custom domain . hoog. Uiteraard worden alle vouwgordijnen standaard met kleurend optrekkoord geleverd en met de keuze van een witte of metalen ketting. Als de stof niet kamerhoog is, verwerken wij indien mogelijk altijd de lasnaad in de balein door de gordijnstof overdwars te nemen. Ook leveren …Read More

Wij leveren door heel Nederland!

Gordijnenatelier cur10 verzorgt de confectie van de gordijnen en vouwgordijnen voor exclusieve woninginrichters, stylisten en binnenhuisarchitecten door heel Nederland! Wij krijgen vaak te horen: “maar jullie zitten in het oosten van het land!” Dit voor ons geen enkel probleem gezien wij vrijwel dagelijks in het westen van het land actief zijn voornamelijk in Driebergen, Zeist, Amsterdam, Haarlem en Bloemendaal om voor klanten te meten en de gordijnen te monteren. Uiteraard …Read More

Gordijnenatelier Radeco wordt gordijnenatelier Cur10

Per 10-11-2014 gaat Gordijnenatelier Radeco verder onder de naam Cur10! Door deze samenvoeging kunnen wij ons nog meer onderscheiden van andere gordijnenateliers. Wij hebben nu alles onder een dak, wij kunnen nu voor u als klant het meten, confectie en de montage van de gordijnen verzorgen door heel Nederland. Daarbij blijft alle service en persoonlijk contact zoals u van ons gewend bent!